جشن دانش آموختگی دانشجویان هوشبری ورودی سال ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب 1398/05/06

عباس مجدی عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی سراب در مراسم جشن دانش‌آموختگی دانشجویان هوشبری
ورودی سال ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب اظهار کرد: دانش و دانایی به‌عنوان یکی از صفات الهی تنها چیزی است که می‌تواند شخصیت افراد را توانا و متمایز کند؛ بنابراین سعی کنید همیشه در حال کسب علم و دانش باشید.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب نیز با تبریک به فارغ‌التحصیلان از خدای متعال برای آنان در همه مراحل زندگی‌شان آرزوی موفقیت کرد و گفت: سعی کنید در زندگی، همواره شریف و آزاده بمانید و خدا را فراموش نکنید تا خدای نخواسته در دام جاه‌طلبی نیفتید.

بهروز اظهری افزود: تک‌تک شما موظف هستید که دین خود را به جامعه اسلامی ادا کنید و به شکرانه این توفیق به مردم و میهن عزیزمان ایران خدمت کنید.

به گزارش آنا،‌ این مراسم با قرائت سوگندنامه ادامه یافت. اجرای کلیپ، تجلیل از دانشجویان و برش کیک دانش‌آموختگی و اهدای تندیس برنامه‌های بعدی این مراسم بود.